Etusivu » Norvestialle onnistunut irtautuminen Milttonista

Norvestialle onnistunut irtautuminen Milttonista

Norvestia

Sijoittajauutiset

Norvestialle onnistunut irtautuminen Milttonista

Helsinki, Suomi, 2014-12-02 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — Lehdistötiedote Norvestia Oyj 2.12.2014 klo 10.00

Norvestialle onnistunut irtautuminen Milttonista

Norvestia on myynyt omistuksensa nopeasti kasvaneesta Miltton Groupista. Norvestia osti puolet yhtiöstä vuonna 2011 ja myi osan omistuksestaan jo lokakuussa 2014.

”Miltton on ollut meille hyvä sijoitus. Sijoituksemme aikana yhtiön liikevaihto kolminkertaistui ja nyt olikin hyvä hetki rakentaa yhtiön omistuspohjaa uudestaan”, sanoo Norvestian teollisuussijoituksista vastaava johtaja Juha Mikkola.

”Norvestia on ollut meille erittäin hyvä omistaja kolmen vuoden yhteisen taipaleemme aikana. Olemme heille siitä kiitollisia. Miltton on kasvanut kannattavasti ja laajentanut toimintaansa. Nyt on aika siirtyä seuraavan vaiheeseen työntekijäomistuksessa”, sanoo Miltton Groupin pääosakas ja toimitusjohtaja Mathias Järnström.

Lisätietoja

Norvestia Oyj / Senior Investment Director Juha Mikkola, puh 050 590 0522

Miltton Group Oy / Toimitusjohtaja Mathias Järnström, puh 0400 738 002

Norvestia

Norvestian teollisuussijoituksia hallinnoi tytäryhtiö Norvestia Industries Oy, jonka tavoitteena on tehdä pitkäaikaisia sijoituksia listaamattomiin yrityksiin. Norvestian teollisuussijoitustoiminnan perusta on olla muiden pääomistajien kanssa aktiivinen sijoittaja, joka toiminnallaan nostaa kohdeyritysten arvoa. Tämä tapahtuu erityisesti sijoitusten alkuvaiheessa tapahtuvan strategian määrittelyn sekä sitä tukevan hallitustyöskentelyn kautta. Sijoitukset ovat pitkäaikaisia eikä niistä irtautumiselle määritellä tiukkaa aikarajaa. Norvestian teollisuussalkkuun kuuluu käyttäjäkokemuksen suunnittelutoimisto Idean, Coronaria Hoitoketju, Aste Holding ja Polystar Instruments Ab. Lisäksi yhtiöllä on sijoituksia pääomarahastoissa.

Miltton Group

Miltton Group on Suomen suurin viestintätoimistoryhmä, jonka tytäryhtiöitä ovat Miltton, Miltton Singapore, Miltton Networks ja Miltton Creative. Ryhmän palveluksessa on yli 100 henkilöä, ja sen myyntikate oli vuonna 2013 noin 8 miljoonaa euroa, jossa kasvua edellisvuodesta noin 30 %. Miltton Groupin omistaa yhtiön toimitusjohtaja Mathias Järnström sekä 10 Milttonin työntekijäosakasta.

Jätä kommentti