Etusivu » Munksjö Oyj: Kaupankäynti Munksjön osakkeella alkaa maanantaina 8.12.2014 Nasdaq Tukholmassa

Munksjö Oyj: Kaupankäynti Munksjön osakkeella alkaa maanantaina 8.12.2014 Nasdaq Tukholmassa

Munksjö Oyj: Kaupankäynti Munksjön osakkeella alkaa maanantaina 8.12.2014 Nasdaq Tukholmassa

Helsinki, Suomi, 2014-12-07 20:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

MUNKSJÖ OYJ, PÖRSSITIEDOTE 7.12.2014 klo. 20.00 CET

Munksjö Oyj: Kaupankäynti Munksjön osakkeella alkaa maanantaina 8.12.2014 Nasdaq Tukholmassa

Kaupankäynti Munksjön osakkeella alkaa maanantaina 8.12.2014 Nasdaq Tukholmassa kaupankäyntitunnuksella MUNK1S. Rinnakkaislistauksen odotetaan helpottavan nykyisten ja tulevien osakkeenomistajien kaupankäyntiä yhtiön osakkeella.

”Tuntuu erittäin hyvältä olla taas listattuna Tukholmassa. Vuoropuhelu sekä institutionaalisten että yksityisten sijoittajien kanssa Ruotsissa on ollut vilkasta ja mielenkiinto rinnakkaislistausta kohtaan on ollut suurta. Rinnakkaislistauksen tavoitteena on helpottaa nykyisten ja tulevien osakkeenomistajien kaupankäyntiä osakkeella. Olemme Helsingissä tapahtuneen listauksen jälkeen edenneet suunnitelman mukaisesti saavuttaaksemme tavoitteemme ja odotankin nyt pääseväni näyttämään myös ruotsalaiselle osakkeenomistajille, mitä älykäs paperiteknologia pitää sisällään.”, Munksjön toimitusjohtaja Jan Åström sanoo.

Munksjön osake on 7.6.2013 lähtien ollut listattuna Nasdaq Helsingissä, jossa se on listattuna myös rinnakkaislistauksen jälkeen. Kruunumääräinen kaupankäynti tapahtuu samalla ISIN-koodilla (FI4000048418) kuin Nasdaq Helsingissä.

Munksjö on rinnakkaislistaukseen liittyen tehnyt arvopaperimarkkinalain (4. luku, 9 §) mukaisen tiivistelmän. Ruotsinkielinen tiivistelmä on saatavilla sijoittajasivuilta osoitteesta www.munksjo.com.

Munksjö Oyj ja Skandinaviska Enskilda Banken AB (SEB) ovat allekirjoittaneet NASDAQ Stockholmin markkinatakausohjeiden mukaisen markkinatakaussopimuksen. Sopimuksen mukaan SEB antaa Munksjön osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen siten, että suurin sallittu osto- ja myyntitarjouksen välinen erotus on 4 prosenttia laskettuna ostotarjouksesta. Tarjoukset sisältävät vähintään osakemäärän, jonka arvo vastaa 30 000 Ruotsin kruunua. Sopimuksen mukainen markkinatakaus alkaa 8.12.2014. Sopimus on voimassa toistaiseksi kahden kuukauden irtisanomisajalla.

Munksjö Oyj


Lisätietoja:

Åsa Fredriksson, SVP HR and Communications, puh. +46 10 250 1003

Laura Lindholm, Investor Relations Manager, puh. +46 10 250 1026

Munksjö – Materiaaleja innovatiiviseen tuotesuunnitteluun

Munksjö-konserni on kansainvälinen erikoispaperiyhtiö joka tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen tuotevalikoiman erilaisiin teollisuussovelluksiin ja kuluttajalähtöisiin tuotteisiin. Vuonna 1862 perustettu yhtiö on yksi maailman johtavia korkealaatuisten papereiden valmistajia monella houkuttelevalla markkinasegmentillä, kuten koristepapereissa, irrokepohjapapereissa, elektroteknisissä papereissa, tarraetikettipapereissa sekä terästeollisuuden välipapereissa. Munksjön globaalin läsnäolon ja asiakkaidemme toimintaan integroitumisen ansiosta yritys muodostaa maailmanlaajuisen palveluyrityksen, jolla on noin 2 900 työntekijää. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Italiassa, Brasiliassa, Espanjassa ja Kiinassa. Munksjö on listattu Nasdaq Helsingissä. Lue lisää osoitteessa www.munksjo.com.

Jätä kommentti