Etusivu » Metsolle toista kertaa peräkkäin Apriminin vuosittainen turvallisuuspalkinto

Metsolle toista kertaa peräkkäin Apriminin vuosittainen turvallisuuspalkinto

Metso Corporation

Metsolle toista kertaa peräkkäin Apriminin vuosittainen turvallisuuspalkinto

Metsolle toista kertaa peräkkäin Apriminin vuosittainen turvallisuuspalkinto

Metso Oyj:n lehdistötiedote 3.12.2014 klo 14:00 EET

Chileläinen kaivosteollisuusyhdistys Aprimin myönsi vuosittain jakamansa turvallisuuspalkinnon suuryritysten sarjassa tänä vuonna Metsolle. Metso sai tunnustuksen toisena peräkkäisenä vuonna erinomaisista tuloksistaan työturvallisuusriskien ehkäisyssä. Palkinto jaettiin 5.11.2014 yhdistyksen vuosigaalassa Santiagossa, Chilessä. Tilaisuudessa olivat läsnä Chilen kaivosministeri sekä maan merkittävimpien kaivosyritysten edustajat.

Palkinnon myöntämisperusteena oli yli miljoona tapaturmatonta työtuntia. Palkinto on jälleen kerran osoitus Metson sitoutumisesta tapaturmattomaan työympäristöön. Metso erottui yli 90 jäsenyrityksen joukosta vaalimalla turvallisuuskulttuuria sekä omissa toiminnoissaan että asiakkaidensa keskuudessa.

”Työturvallisuuden perimmäinen tavoite, tapaturmien ja kuolemantapausten ehkäisy, edellyttää kaivosalalta jatkuvaa panostusta, herpaantumatonta huomiota ja ennakointia. Hyvä saavutuksemme on tulosta siitä, että olemme pyrkineet luomaan työympäristön, jossa turvallisuus on elämäntapa eikä pelkkä tilasto, sekä ylläpitämään sitä. Siksi olemme erittäin iloisia voidessamme palkita Metso jo toista kertaa peräkkäin eettisestä vastuullisuudesta ja sitoutumisesta korkeatasoiseen turvallisuustoimintaan”, sanoo Apriminin johtaja Juan Carlos Olivares.

Työturvallisuustoiminnan jatkuva parantaminen

Metsossa työturvallisuus on olennainen osa kaikkea toimintaa. Työturvallisuustoiminnan kehittämiseen on panostettu vahvasti kuluneena vuonna, ja yhtiölle myönnetty palkinto osoittaa työn kantavan hedelmää. Henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin painottaminen on kaikille metsolaisille ensiarvoisen tärkeää.

”Yksi tavoitteistamme on varmistaa kaikkien työntekijöiden turvallisuus joka hetki niin yhtiön sisällä kuin ulkopuolellakin. Saamamme palkinto osoittaa, että kehitymme yhtiönä oikeaan suuntaan. Haasteena on nyt säilyttää työturvallisuustoiminnassa sama erinomainen taso. Nyt on pysyttävä valppaana ja kehitettävä lisää aloitteita ja projekteja, jotta työturvallisuuden tunnusluvut pysyvät jatkossakin yhtä hyvinä tai vielä parempina”, toteaa Metson Mineraalien käsittelyn Tyynenmeren markkina-alueen johtaja Aldo Cermenati.

Tietoa Apriminista

Aprimin on Chilen merkittävin kaivosalalla toimivien yritysten yhdistys, jolla on 92 jäsentä. Yhdistys edistää jäsentensä toimintaa säännöllisten verkostoitumiskokouksien avulla ja analysoi uusimpia alaan vaikuttavia trendejä järjestämällä kokouksia isojen kaivosyhtiöiden kanssa.

Aldo Cermenati receiving the Annual Safety Award.jpg

Aldo Cermenati (vas.) ottaa vastaan Aprimin johtajan Ricardo Garibin ojentaman turvallisuuspalkinnon Santiagossa Chilessä pidetyssä vuosigaalassa.

Metso on johtava prosessitehokkuuden toimittaja asiakkailleen kaivos-, öljy- ja kaasu- sekä kivenmurskausalalla. Mineraalienkäsittelyssä sekä virtauksensäädössä käytettävät Metson laite- ja palveluratkaisut parantavat prosessien käytettävyyttä ja luotettavuutta ja edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2013 Metson liikevaihto oli 3,8 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results.

www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja

Aldo Cermenati, Tyynenmeren markkina-alueen johtaja, Mineraalien käsittely, Metso, puh: +56 98409 5286

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso, puh. 020 484 3212

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-12-03 13:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/12/03/Metsolle+toista+kertaa+per%C3%A4kk%C3%A4in+Apriminin+vuosittainen+turvallisuuspalkinto+HUG1876568.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!