Etusivu » Leipurin Oyj:n listautumisanti keskeytetään ja listautuminen peruutetaan toistaiseksi

Leipurin Oyj:n listautumisanti keskeytetään ja listautuminen peruutetaan toistaiseksi

Leipurin Oyj

Leipurin Oyj:n listautumisanti keskeytetään ja listautuminen peruutetaan toistaiseksi

LEIPURIN OYJ PÖRSSITIEDOTE  3.12.2014 klo 18.50

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai epäsuorasti, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Hongkongissa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa tai Japanissa tai missään muussa maassa, missä levittäminen tai julkistaminen olisi lainvastaista.LEIPURIN OYJ:N LISTAUTUMISANTI KESKEYTETÄÄN JA LISTAUTUMINEN PERUUTETAAN TOISTAISEKSI

Leipurin Oyj:n (“Leipurin”) hallitus ja sen ainoan osakkeenomistajan Aspo Oyj:n (“Aspo”) hallitus ovat päättäneet keskeyttää 20.11.2014 julkistetun listautumisannin ja peruuttaa toistaiseksi Leipurin hakeutumisen kaupankäynnin kohteeksi NASDAQ OMX Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Leipurin on aiemmin tänään julkistanut pörssitiedotteen neljännen vuosineljänneksen tuloksen heikkenemisestä aiemmin julkistettuun tulosennusteeseen nähden. Leipurin pitkän aikavälin tavoitteet eivät ole muuttuneet.

“Venäjän ruplan ulkoisen arvon romahtaminen 24.11.2014 alkaen suhteessa euroon, noin 17 %, on lisännyt epävarmuutta sijoittajien keskuudessa Venäjällä toimivien yhtiöiden kehityksen suhteen.  Vaikka Leipurin liiketoiminta Venäjällä on vähäriskistä, instituutiosijoittajien sijoitusilmapiiri Leipurin listaamiseen on muuttunut negatiiviseksi. Aspo arvioi myöhemmin Leipurin listaamisen edellytykset”, sanoo Leipurin Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen.

Yleisöantiin osallistuneiden sijoittajien merkinnän yhteydessä maksama merkintävarausmaksu maksetaan takaisin sijoittajille arviolta kolmen (3) pankkipäivän kuluttua peruuttamispäätöksestä eli arviolta 8.12.2014. Mikäli sijoittajan pankkitili on eri rahalaitoksessa kuin sijoittajan käyttämä merkintäpaikka, palautettavat varat maksetaan suomalaiselle pankkitilille rahalaitosten välisen maksuliikenteen aikataulun mukaisesti arviolta viimeistään kaksi (2) pankkipäivää myöhemmin. Palautettaville varoille ei makseta korkoa. 

LEIPURIN OYJ

Hallitus

Lisätiedot:

Aki Ojanen, Leipurin Oyj:n hallituksen puheenjohtaja, puh. 09 5211, 0400 106 592

aki.ojanen(a)aspo.com

Leipurin palvelee leipomoteollisuutta sekä muuta elintarviketeollisuutta tarjoamalla tuotekehityspalveluita, leivonnassa tarvittavia raaka-aineita sekä laitteita yksittäiskoneista täysimittaisiin leivontalinjoihin. Leipurin toimii Suomessa, Venäjällä, Baltian maissa, Puolassa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä sekä Kazakstanissa. Venäjällä toiminta kattaa maantieteellisesti merkittävät alueet. Hankintatoiminnassaan Leipurin toimii niin kansainvälisesti kuin paikallista hankintaa kehittäen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 136 miljoonaa euroa. www.leipurin.com

JAKELU:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.leipurin.com

HUOMAUTUS:

Tämän tiedotteen sisältämä tieto ei ole tarkoitettu julkistettavaksi tai levitettäväksi suoraan tai välillisesti Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Hongkongissa, Singaporessa tai Japanissa tai missään muussa sellaisessa maassa, jossa se olisi laitonta sovellettavien lakien nojalla. Tämä tiedote ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi Yhdysvalloissa, eikä arvopapereita saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ole rekisteröity Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) ja sen nojalla annettujen säännösten ja määräysten mukaisesti tai ellei rekisteröintivelvollisuudesta ole poikkeusta.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-12-03 17:50 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/12/03/Leipurin+Oyj+n+listautumisanti+keskeytet%C3%A4%C3%A4n+ja+listautuminen+peruutetaan+toistaiseksi+HUG1876861.html

Jätä kommentti

facebook twitter