Etusivu » Amer Sports allekirjoitti 150 miljoonan euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen

Amer Sports allekirjoitti 150 miljoonan euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen

Amer Sports Corporation

Amer Sports allekirjoitti 150 miljoonan euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen

Amer Sports Oyj                                                              

PÖRSSITIEDOTE

3.12.2014 klo 13.10

Amer Sports Oyj on 2.12.2014 allekirjoittanut viisivuotisen 150 miljoonan euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen. Luotto on tarkoitettu käytettäväksi konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin, mukaan lukien 200 miljoonan euron syndikoidun luoton jälleenrahoittaminen vuodelta 2011, joka on nyt terminoitu.

”Amer Sports hyödynsi edullista markkinatilannetta ja neuvotteli luottolimiitin uudelleenrahoituksen kaksi vuotta etuajassa aikaisempaa edullisemmilla ehdoilla”, toteaa Jussi Siitonen, Amer Sportsin talous- ja rahoitusjohtaja.

Luoton järjestäjänä toimi Citi.

Lisätietoja:

Esko Heinälehto, rahoitusjohtaja, Amer Sports Oyj, puh. 040 567 0593

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.amersports.com

AMER SPORTS

Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-12-03 12:10 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/12/03/Amer+Sports+allekirjoitti+150+miljoonan+euron+syndikoidun+luottolimiittisopimuksen+HUG1876547.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!