Etusivu » Turvatiimi – Turvatiimi Oyj:n tytäryhtiö Responda 113 Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Turvatiimi – Turvatiimi Oyj:n tytäryhtiö Responda 113 Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Turvatiimi

Pörssitiedote

Turvatiimi Oyj:n tytäryhtiö Responda 113 Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Turvatiimi Oyj Pörssitiedote 10.11.2014 klo 10.30

Turvatiimin tytäryhtiö Responda 113 Oy aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Yhtiön markkinapotentiaali on laajentunut merkittävästi perinteisten turvallisuus- ja vartiointialan ulkopuolelle, erityisesti hoiva-alalle sekä kiinteistöautomaatio-, kone- ja laitevalvonnan, etäkäytön ja teollisen internetin alueelle. Yhtiö lähtee kehittämään ja uudistamaan toimintatapojaan, järjestelmiään ja laajentamaan osaamistaan jotta voi paremmin tuottaa tavoitteidensa ja strategiansa mukaisia palveluita.

Yhteistoimintamenettelyssä käsitellään yrityksen toimipisteiden sijaintia, henkilöstön koulutustarpeita ja osaamisvaatimuksia, ja uuden tekniikan hyödyntämisestä aiheutuvat mahdolliset muutokset työmäärässä. Neuvottelun tulos voi mahdollisesti tarkoittaa työsopimusmuutoksia, toimipistesiirtoja, työnkuvan muutoksia tai enintään 27 henkilön irtisanomista. Neuvotteluesitys ei koske toimihenkilöitä.

Kehitämme toimintaamme sekä kustannustehokkuutta tarjotaksemme markkinoiden kustannustehokkaimman ja teknisesti edistyksellisimmän reaaliaikaisen valvomotoiminnan sekä hälytyskeskuspalvelut 24/7 teollisen internetin kone- ja laitevalvontaan sekä kriittiseen infraan.

Lisätietoja:

Petri Kokkonen, Responda 113 Oy:n toimitusjohtaja

petri.kokkonen@responda113.fi,0207 363 209

Juha Murtopuro, Turvatiimi Oyj:n toimitusjohtaja

juha.murtopuro@turvatiimi.fi, 0207 363 200

Responda 113 tarjoaa 24/7 hälytyskeskus- ja turvaverkkopalveluita markkinoiden edistyksellisimmällä teknologialla. 113 yhdistää kaikki eri valvontapalvelut yhteen paikkaan, yhteen valvomoon. Hälytyskeskuspalveluiden lisäksi palveluihin kuuluu myös mm. tietoturva, kriittinen infra, kiinteistöhuolto, etäkäytettävien laitteiden ja järjestelmien hallinta. Responda 113:lla on vartiointiliikelupa sekä FK:n hyväksyntä toimia hälytyskeskuksena. Toiminta täyttää sekä aikaisemman CEA4036 standardin että uuden SFS-EN 50518 standardoinnin vaatimukset. Responda 113 hälytyskeskustoiminnalle on myönnetty ISO 9001 ja ISO14001 -sertifikaatit. Responda 113:n teknologia perustuu Insta DefSecin tuottamaan Insta Response -järjestelmään, joka tulee käyttöön myös Suomen Hätäkeskuslaitokselle. Lisää palveluistamme osoitteessa www.responda113.fi

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen palvelualan yritys, joka tarjoaa turvallisuus- ja vartiointialan palveluita ja turvateknologiaa Turvatiimin brändillä, vähittäiskaupan palveluita, hoivapalveluita ja asiakaspalvelukokonaisuuksia Palvelutiimin brändillä sekä 24/7 valvomo-, kuvavalvonta-, hälytys- ja johto-keskuspalveluja kustannustehokkaasti Responda 113:n kautta globaalisti. Toimintamme periaatteita ovat asiakaspalvelu, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2013 Turvatiimin liikevaihto oli 37,8 miljoonaa euroa ja työllistimme 1 000 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fiwww.palvelutiimi.fiwww.113.fi

Jätä kommentti

facebook twitter