Etusivu » Turvatiimi – Turvatiimi Oyj:n hallitus kartoittaa mahdollisuuksia myydä omistuksensa Responda 113 Oy:sta osana rahoitusneuvotteluja

Turvatiimi – Turvatiimi Oyj:n hallitus kartoittaa mahdollisuuksia myydä omistuksensa Responda 113 Oy:sta osana rahoitusneuvotteluja

Turvatiimi

Pörssitiedote

Turvatiimi Oyj:n hallitus kartoittaa mahdollisuuksia myydä omistuksensa Responda 113 Oy:sta osana rahoitusneuvotteluja

Turvatiimi Oyj Pörssitiedote 5.11.2014 klo 13.25

Turvatiimi Oyj:n hallitus kartoittaa mahdollisuuksia myydä omistuksensa Responda 113 Oy:sta osana rahoitusneuvotteluja.

24/7 valvomo- ja hälytyskeskuspalveluita tuottava Responda 113 Oy:n osalta markkinapotentiaali on laajentunut merkittävästi perinteisten turvallisuus- ja vartiointialan ulkopuolelle, erityisesti hoiva-alalle sekä globaalin kiinteistö-, kone- ja laitevalvonnan ja teollisen internetin alueelle. Markkinapotentiaalin hyödyntäminen edellyttää isompia resursseja ja pääomia mitä Turvatiimi Oyj:llä on mahdollista tarjota.

Lisäksi, Turvatiimin vieraan pääoman ehtoinen rahoitussopimus sisältää kovenanttiehtoja, joiden täyttymisestä vuoden vaihteessa ei ole täyttä varmuutta. Tämän takia ja rahoituksen jatkuvuuden turvaamiseksi yhtiö käy rahoittajien kanssa neuvotteluita. Mahdollinen Responda 113 Oy:n omistuksen myynti parantaisi Turvatiimin rahoitusasemaa ja mahdollistaisi korollisen vieraan pääoman pienentämisen ja edesauttaisi uuden pitkäaikaisen rahoitussopimuksen saavuttamisessa. Järjestelyn jälkeen Turvatiimi keskittyy vartiointi- ja turvallisuuspalveluihin sekä turvatekniikkaan.

Turvatiimi – konsernin pääomistaja, Atine Group Oy, on ilmaissut alustavaa kiinnostusta Responda 113 Oy:n omistuksen ostamiseen Turvatiimi Oyj:stä. Turvatiimi Oyj on antanut asiasta toimeksiannon ulkopuoliselle neuvonantajalle. Turvatiimiä asian valmistelussa edustaa hallituksen työryhmä, johon kuuluvat Martin Forss ja Mikael Lönnroth. Kartoitusten ja selvitystyön odotetaan valmistuvan lähiviikkojen aikana. Sen perusteella hallitus päättää mahdollisen ylimääräisen yhtiökokouksen koollekutsumisesta päättämään järjestelyistä.

TURVATIIMI OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Ben Wrede, puh 09 6122 340

mailto: ben.wrede@atine.fi

Toimitusjohtaja Juha Murtopuro, puh. 0207 363 200

mailto: juha.murtopuro@turvatiimi.fi

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen palvelualan yritys, joka tarjoaa turvallisuus- ja vartiointialan palveluita ja turvateknologiaa Turvatiimin brändillä, vähittäiskaupan palveluita, hoivapalveluita ja asiakaspalvelukokonaisuuksia Palvelutiimin brändillä sekä 24/7 valvomo-, kuvavalvonta-, hälytys- ja johto-keskuspalveluja kustannustehokkaasti Responda 113:n kautta globaalisti. Toimintamme periaatteita ovat asiakaspalvelu, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2013 Turvatiimin liikevaihto oli 37,8 miljoonaa euroa ja työllistimme 1 000 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fiwww.palvelutiimi.fiwww.113.fi

Jätä kommentti