Etusivu » SSH Communications Security Oyj – SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ SOLMI LISENSSI- JA KEHITYSSOPIMUKSEN UNIVERSAL SSH KEY MANAGER™ -PALVELUSTAAN

SSH Communications Security Oyj – SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ SOLMI LISENSSI- JA KEHITYSSOPIMUKSEN UNIVERSAL SSH KEY MANAGER™ -PALVELUSTAAN

SSH Communications Security Oyj

Pörssitiedote

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ SOLMI LISENSSI- JA KEHITYSSOPIMUKSEN UNIVERSAL SSH KEY MANAGER™ -PALVELUSTAAN

Helsinki, Suomi, 2014-11-07 14:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ PÖRSSITIEDOTE 7.11.2014 KLO 15:00

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ SOLMI LISENSSI- JA KEHITYSSOPIMUKSEN UNIVERSAL SSH KEY MANAGER™ -PALVELUSTAAN

SSH Communications Security Oyj on allekirjoittanut sopimuksen hallinnointipalveluita tuottavan tahon kanssa SSH Universal Key Manager -palvelunsa kehittämisestä ja parantamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Sopimuksen arvo on 4,0 miljoonaa euroa (USD 5,0 M). Sopimukseen sisältyy Universal SSH Key Manager -palvelun lisenssi sekä merkittävä määrä tilaustyönä tehtävää tuotekehitystä ja asiantuntijapalveluita, jotka tukevat tulevaisuuden pyrkimyksiä toimittaa SSH Universal Key Manager -palvelua osana yhdistettyä tarjousta.

SSH odottaa myynnin tuloutuvan vuoden 2014 viimeisen vuosineljänneksen ja vuoden 2015 kolmannen vuosineljänneksen välisenä aikana. Pääosa sopimuksesta koostuu palveluista. Sopimus on luonteeltaan sijoituspainotteinen.


Helsinki, 7.11.2014

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Harri Koponen

Toimitusjohtaja

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.ssh.com

Lisätietoa:

Harri Koponen, toimitusjohtaja,
+358 20 500 7000

Jyrki Lalla, talousjohtaja, +358 45 340 4641

SSH Communications Security

SSH Communications Security (perustettu 1995) on SSH-tietoliikenneprotokollan alkuperäinen kehittäjä. SSH-protokolla on siirrettävän datan suojaamiseen liittyvien ratkaisujen de facto -standardi. Nykyään yli 3000 asiakasta ympäri maailman, mukaan lukien seitsemän Fortune 10 -yrityksestä, luottaa yrityksemme tietoturvaratkaisuihin suojatakseen pääsyn tietovarantoihinsa. Tarjoamamme SSH-teknologia-, avaintenhallinta- sekä auditointiratkaisut mahdollistavat ja vahvistavat tuhansien asiakkaidemme liiketoimintaa eri toimialoilla sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Toimimme Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella, ja olemme nopeasti kasvava yritys. SSH:n osakkeet (SSH1V) on noteerattu Helsingin NASDAQ OMX -pörssissä.

Jätä kommentti

facebook twitter