Etusivu » SRV Yhtiöt Oyj – SRV:n nettisivut uudistuivat

SRV Yhtiöt Oyj – SRV:n nettisivut uudistuivat

SRV Yhtiöt Oyj

Lehdistötiedote

SRV:n nettisivut uudistuivat

Espoo, Suomi, 2014-11-11 13:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) — SRV YHTIÖT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 11.11.2014, KLO 14.15

SRV:n internetsivut osoitteessa www.srv.fi ovat uudistuneet. Uusissa sivuissa on panostettu etenkin käyttäjäystävällisyyteen, parempaan tekniseen toteutukseen sekä ulkoasun selkeyteen ja raikkauteen. Sivustolle on lisäksi toteutettu muun muassa nopeampi asunto- ja toimitilahaku.

”Asiakkaat ja muut sidosryhmät tarvitsevat tietoa yhtiöstä sekä käyttävät sen nettipalveluja mitä erilaisimmissa ympäristöissä. Otimme toimialallamme ensimmäisenä eri päätelaitteille sopeutuvat nettisivut käyttöön jo pari vuotta sitten. Nyt olemme parantaneet sivustomme mobiiliominaisuuksia myös sijoittajille sopiviksi samalla huolehtien perinteisempien netin käyttäjien tarpeista”, SRV:n viestintäjohtaja Taneli Hassinen sanoo.

Konsernin uudet nettisivut on suunniteltu palvelemaan entistä paremmin asunto- ja toimitila-asiakkaiden, sijoittajien ja analyytikoiden, median sekä muiden konsernista kiinnostuneiden tahojen tarpeita.

Sivuston teknisestä toteutuksesta on vastannut Mosaic Productions Oy.

SRV Yhtiöt Oyj

Viestintä

www.srv.fi

Jätä kommentti

facebook twitter