Etusivu » Raisio – Benecol-tuotteet Brasilian markkinoille

Raisio – Benecol-tuotteet Brasilian markkinoille

Raisio

Lehdistötiedote

Benecol-tuotteet Brasilian markkinoille

Raisio Oyj, lehdistötiedote 17.11.2014 klo 9.00

BENECOL-TUOTTEET BRASILIAN MARKKINOILLE

Raision uusi Benecol-partneri Shefa on aloittanut Benecol-maidon lanseerauksen Brasiliassa. Shefa on merkittävä brasilialainen meijerituotteiden ja juomien valmistaja, jonka tavoitteena on nyt lanseerattavan UHT-maidon lisäksi laajentaa Benecol-tuotteiden valikoimaa tulevaisuudessa. Benecol-tuotteiden lanseeraus Brasiliassa tukee Raision Benecol-liiketoiminnan tavoitetta laajentua uusille markkina-alueille.

Raision Licensed brands -toimintojen johtaja Mikko Laavainen pitää Benecol-tuotteiden lanseerausta Brasiliassa merkittävänä askeleena. ”Benecol-liiketoiminta tekee pitkäjänteistä työtä laajentuakseen uusilla markkina-alueille paikallisten partnereidensa kanssa. Erityisesti Aasiassa ja Etelä-Amerikassa kolesterolia alentavien terveysvaikutteisten elintarvikkeiden kysyntä kasvaa nopeimmin elintason kasvaessa ja ruokailutottumusten muuttuessa. Benecol-tuotteet ovat myynnissä lähes 30 maassa. Etelä-Amerikan maissa Benecol-tuotteet ovat Brasilian lisäksi myynnissä Chilessä, Ecuadorissa ja Columbiassa.”

Shefan tuotevalikoimaan kuuluvat UHT- ja maustetut maidot, hedelmämehut, soijajuomat ja kermat. Shefa Benecol -maitoa tullaan myymään pääasiassa kaupunkien suurissa vähittäiskaupoissa ympäri maan.

Brasilian noin 200 miljoonan väestöstä yli 40 prosentilla aikuisista on kohonneet kolesteroliarvot. Ostovoimaisen keskiluokan kasvaessa brasilialaisten ruokailutottumuksissa on tapahtunut selvä muutos. Perinteisten brasilialaisten ruoka-aineiden, kuten riisin, papujen ja kalan käyttö on vähentynyt länsimaisten ruokailutottumusten yleistyessä.

RAISIO OYJ

Heidi Hirvonen

viestintä- ja IR-päällikkö

p. 050 567 3060

Lisätietoja:

johtaja Mikko Laavainen, Raision Licensed brands -liiketoiminta, p. 040 576 8348

Kuva: http://raisio.mediabank.fi/fi/material/single/15188

Raisio-konserni lyhyesti

Raisio Oyj on kansainvälinen, kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raision toiminta on jaettu kahteen yksikköön: Brändeihin ja Raisioagroon. Konsernin päämarkkina-alueet ovat Suomi, Iso-Britannia, Tšekki, Venäjä, Ukraina, Puola, Viro ja Ruotsi. Raision osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 558 miljoonaa euroa ja liiketulos 39 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 1 900 henkilöä. Raision tunnetuimmat brändit ovat Benecol, Honey Monster, Elovena, Sunnuntai, Nordic, Poppets ja Benemilk.

Jakelu

NASDAQ OMX

Keskeiset mediat

www.raisio.com

facebook twitter