Etusivu » Pohjolan osakkeet poistettu arvo-osuusjärjestelmästä

Pohjolan osakkeet poistettu arvo-osuusjärjestelmästä

Pohjola Bank plc

Pohjolan osakkeet poistettu arvo-osuusjärjestelmästä

Pohjola Pankki Oyj

Pörssitiedote

28.11.2014

Pohjolan osakkeet poistettu arvo-osuusjärjestelmästä

Pohjola Pankki Oyj:n osakkeet on 28.11.2014 poistettu arvo-osuusjärjestelmästä. Osakkeiden poisto liittyy OP-Pohjola osk:n toteuttamaan ostotarjoukseen Pohjola Pankki Oyj:n osakkeista. Välimiesoikeuden päätöksellä omistusoikeus kaikkiin Pohjola Pankki Oyj:n osakkeisiin siirtyi osakeyhtiölain 18 luvun 6 §:n mukaisesti 30.9.2014 ja OP-Pohjola osk merkittiin ainoana osakkeenomistajana 7.10.2014 Pohjola Pankki Oyj:n osakasluetteloon. Helsingin Pörssistä Pohjola Pankki Oyj:n A-sarjan osakkeet poistettiin 30.9.2014.

Pohjola Pankki Oyj

Carina Geber-Teir

Viestintäjohtaja

Lisätietoja:

OP-Pohjolan viestintä, mediapuhelin p. 050 523 9904

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki

LSE London Stock Exchange

SIX Swiss Exchange

Keskeiset tiedotusvälineet

op.fi, pohjola.fi

Pohjola on osa Suomen johtavaa asiakasomisteista finanssiryhmää OP-Pohjolaa. Pohjola tarjoaa asiakkailleen pankki-, vahinkovakuutus- ja varainhoitopalveluja. Pohjola toimii OP-Pohjolan keskuspankkina ja vastaa yhdessä OP-Asuntoluottopankin kanssa OP-Pohjolan varainhankinnasta raha- ja pääomamarkkinoilta. Pohjola, sen emoyhtiö OP-Pohjola osk keskusyhteisö ja muut OP-Pohjolan jäsenluottolaitokset ovat laissa säädetyllä tavalla keskinäisessä vastuussa toistensa veloista ja sitoumuksista. Keskinäinen vastuu OP-Pohjolassa perustuu talletuspankkien yhteenliittymästä annettuun lakiin (Laki talletuspankkien yhteenliittymästä). Finanssiryhmä OP-Pohjola jatkaa uudistumistaan myös brändin osalta. Muutokset ovat osa uuden asiakkaiden omistaman finanssiryhmän rakentamista. OP-Pohjolan nimi on 1.1.2015 alkaen OP. www.pohjola.fi

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-11-28 13:15 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/11/28/Pohjolan+osakkeet+poistettu+arvo+osuusj%C3%A4rjestelm%C3%A4st%C3%A4+HUG1875147.html

Jätä kommentti

facebook twitter