Etusivu » OP-prime laskee

OP-prime laskee

Pohjola Bank plc

OP-prime laskee

OP-Pohjola osk:n johtokunta päätti 3.11.2014 alentaa OP-Pohjola-ryhmän viitekoron OP-primen 0,90 prosentista 0,75 prosenttiin. Muutos tulee voimaan 17.11.2014. Päätös perustuu markkinakorkojen laskuun. Edellisen kerran OP-prime muuttui syyskuussa 2014.

LISÄTIETOJA:

Pääekonomisti Reijo Heiskanen, puh. 010 252 8354

OP-Pohjola on Suomen suurin finanssiryhmä, joka tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen kokonaisuuden pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutuspalveluja. OP-Pohjolan perustehtävänä on edistää asiakasomistajien, asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta. Tavoitteena on tarjota markkinoiden paras ja monipuolisin keskittämisetujen kokonaisuus. OP-Pohjola-ryhmän muodostavat noin 180 osuuspankkia sekä ryhmän keskusyhteisö OP-Pohjola osk tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmässä työskentelee 12 000 työntekijää.

OP-Pohjola osk ja sen jäsenluottolaitokset ovat laissa säädetyllä tavalla keskinäisessä vastuussa toistensa veloista ja sitoumuksista. Yhteisvastuu OP-Pohjola-ryhmässä perustuu talletuspankkien yhteenliittymästä annettuun lakiin (Laki talletuspankkien yhteenliittymästä). Pohjola Pankki Oyj ja OP-Asuntoluottopankki Oyj vastaavat OP-Pohjolan varainhankinnasta raha- ja pääomamarkkinoilta.

Finanssiryhmä OP-Pohjola jatkaa uudistumistaan myös brändin osalta. Muutokset ovat osa uuden asiakkaiden omistaman finanssiryhmän rakentamista. OP-Pohjolan nimi on 1.1.2015 alkaen OP.

www.op.fi

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-11-03 13:54 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/11/03/OP+prime+laskee+HUG1867974.html

facebook twitter