Etusivu » Nokia – Muutokset Nokia Oyj:n omien osakkeiden omistuksessa

Nokia – Muutokset Nokia Oyj:n omien osakkeiden omistuksessa

Nokia

Muutokset omien osakkeiden omistuksessa

Muutokset Nokia Oyj:n omien osakkeiden omistuksessa

Nokia Oyj

Pörssitiedote

19.11.2014 klo 14.30

Perustuen aiemmin julkistettuihin hallituksen päätöksiin yhtiön hallussa olevien osakkeiden antamisesta, tänään on luovutettu 15 790yhtiön hallussa olevaa Nokian osaketta (NOK1V) suorituksena Nokian osakepohjaisiin kannustinohjelmiin osallistuneille Nokian työntekijöille ohjelmien ehtojen mukaisesti.

Nokia

Nokia sijoittaa teknologioihin, jotka mahdollistavat maailman, jossa miljardit laitteet ovat yhteydessä toisiinsa verkon välityksellä. Nokialla on kolme liiketoimintaa: verkkoinfrastruktuurin ohjelmistoihin, laitteisiin ja palveluihin keskittyvä Nokia Networks, sijaintitietoon keskittyvä HERE ja teknologiakehitykseen -ja lisensointiin keskittyvä Nokia Technologies. Kaikki Nokian liiketoiminnat ovat omien toimialueidensa johtavia toimijoita. http://company.nokia.com


Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia

Viestintä

Puh. +358 (0) 10 448 4900

Sähköposti: press.services@nokia.com

facebook twitter