Etusivu » Metso vahvistaa asemaansa Lähi-idässä avaamalla uudet myyntikonttorit ja venttiilipalvelukeskukset Arabiemiraatteihin ja Qatariin

Metso vahvistaa asemaansa Lähi-idässä avaamalla uudet myyntikonttorit ja venttiilipalvelukeskukset Arabiemiraatteihin ja Qatariin

Metso Corporation

Metso vahvistaa asemaansa Lähi-idässä avaamalla uudet myyntikonttorit ja venttiilipalvelukeskukset Arabiemiraatteihin ja Qatariin

Metso vahvistaa asemaansa Lähi-idässä avaamalla uudet myyntikonttorit ja venttiilipalvelukeskukset Arabiemiraatteihin ja Qatariin

Metso Oyj:n lehdistötiedote 11.11.2014 klo 12:00 EET

Metso avaa uudet myyntikonttorit ja palvelukeskukset Arabiemiraattien Abu Dhabiin ja Qatarin Dohaan. Strategiansa mukaisesti yhtiö kasvattaa venttiilien ja kenttälaitteiden liiketoimintaansa sekä vahvistaa palvelutarjontaansa Lähi-idässä petrokemian teollisuuden, voimantuotannon, öljy- ja kaasualan sekä massa- ja paperiteollisuuden asiakkaille.

Uudet palvelukeskukset huoltavat ja korjaavat niin Metson kuin muiden valmistajien laitteita, kuten venttiileitä, toimilaitteita, älytuotteita ja pumppuja, hyödyntäen alan viimeisintä teknologiaa ja osaamista. Uusien myyntikonttoreiden kautta Metso pystyy tarjoamaan paikallisille asiakkailleen kattavasti palvelu- ja liiketoimintaratkaisuja, jotka liittyvät markkinoiden johtaviin venttiileihin, laitteiden kunnossapitoon ja jopa kokonaisten laitosten säätöjärjestelmien optimointiin.

Yhteistyö Metson kanssa tuottaa lisäarvoa projektien kaikille tärkeille sidosryhmille, kuten laitosten operaattoreille, suunnittelusta, hankinnoista ja rakentamisesta vastaaville urakoitsijoille sekä laitteiden alkuperäisvalmistajille. Metson liiketoiminta Lähi-idän erittäin kilpailuilla venttiilimarkkinoilla on vuosien mittaan kasvanut tasaisesti.

“Tarjoamme johtavaa virtauksensäädön osaamista jopa kaikkein haastavimpiin sovelluksiin. Metson vahvuuksia ovat luotettavuus, asiantuntemus ja laaja tuotetarjonta. Esimerkiksi tyypillisessä petrokemian teollisuuden projektissa Metson tuotevalikoima kattaa jopa 90 prosenttia tarvittavista venttiileistä”, selvittää Metson Lähi-idän markkinoista vastaava johtaja Kalle Autto.

“Uudet myyntikonttorit ja palvelukeskukset parantavat merkittävästi kykyämme palvella alueen asiakkaita. He saavat käyttöönsä virtauksensäätöratkaisuihin liittyvän teknisen ja prosessitietämyksemme sekä osaamisemme prosessien kehittämisessä, ongelmien ratkaisussa ja projektien hallinnassa”, Autto lisää.

Korjausten ja huollon lisäksi molemmista palvelukeskuksista on saatavilla päivitys-, varaosa-, koulutus-, kenttätuki- ja diagnostiikkapalveluita. Näiden teknisten palveluiden pohjalta keskukset tarjoavat myös liiketoimintaratkaisuja, kuten älykkäitä huolto-seisokki-, kunnossapito-, asennuskanta- ja säätöjen suorituskykyratkaisuja kunnossapidon ja tuotannon tehostamiseksi. Säätöjen suorituskykyratkaisuja käytetään Lähi-idässä erityisesti laajoissa asennuksissa, ja ne pohjautuvat Metson palkittuun PlantTriage-ohjelmistoon, joka jatkuvatoimisesti seuraa asiakkaan prosessia ja säätöjä, analysoi tietoja ja neuvoo, mitä osia tulisi kehittää.

Johtava virtauksensäätöteknologia lisää turvallisuutta ja tukee kestävää kehitystä

Metso on pitkään lisännyt prosessien suorituskykyä ja luotettavuutta öljy- ja kaasualalla, massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa johtavilla tuotemerkeillään, joihin kuuluvat Neles®, Jamesbury® ja Mapag®. Yhtiö on toimittanut miljoonia venttiilejä, säätöventtiilejä ja sulkuventtiilejä ympäri maailmaa yli 90 vuoden ajan ja on yksi älykkäiden venttiiliohjaimien johtavista toimittajista.

Metson laaja virtauksensäätöpalveluiden tarjonta sisältää liiketoimintaratkaisuja ja palveluita, jotka optimoivat laitteiden käyttöä ja elinkaarikustannuksia. Metson venttiiliteknologiakeskukset ja -tehtaat sijaitsevat Suomessa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Kiinassa, Etelä-Koreassa, Intiassa ja Brasiliassa. Vuoden 2014 loppuun mennessä Metsolla on yli 40 venttiili- ja kenttälaitepalvelukeskusta ympäri maailmaa.

Metso Lähi-idässä

Metson asiakkaita Lähi-idässä ovat petrokemian teollisuus, voimantuotanto, öljy- ja kaasuala sekä valikoidut muut teollisuudet. Yhtiöllä on myynti- ja palvelutoimintaa Arabiemiraateissa, Qatarissa, Bahrainissa, Saudi-Arabiassa ja Kuwaitissa.

Metso on johtava prosessitehokkuuden toimittaja asiakkailleen kaivos-, öljy- ja kaasu- sekä kivenmurskausalalla. Mineraalienkäsittelyssä sekä virtauksensäädössä käytettävät Metson laite- ja palveluratkaisut parantavat prosessien käytettävyyttä ja luotettavuutta ja edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2013 Metson liikevaihto oli 3,8 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results

www.metso.com,  www.twitter.com/metsogroup  

Lisätietoja:

Kalle Autto, johtaja, Virtauksensäätö, Lähi-idän markkinat, Metso, puh. +971 4 8836974, sähköposti: kalle.autto(at)metso.com

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: jussi.ollila(at)metso.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-11-11 11:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/11/11/Metso+vahvistaa+asemaansa+L%C3%A4hi+id%C3%A4ss%C3%A4+avaamalla+uudet+myyntikonttorit+ja+venttiilipalvelukeskukset+Arabiemiraatteihin+ja+Qatariin+HUG1870433.html

facebook twitter