Etusivu » Leipurin Oyj:n listalleottohakemus jätetty NASDAQ OMX Helsinki Oy:lle

Leipurin Oyj:n listalleottohakemus jätetty NASDAQ OMX Helsinki Oy:lle

Aspo Plc

Leipurin Oyj:n listalleottohakemus jätetty NASDAQ OMX Helsinki Oy:lle

ASPO OYJ PÖRSSITIEDOTE  20.11.2014 klo 09.30

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai epäsuorasti, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa,Hongkongissa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa tai Japanissa tai missään muussa maassa, missä levittäminen tai julkistaminen olisi lainvastaista.

LEIPURIN OYJ:N LISTALLEOTTOHAKEMUS JÄTETTY NASDAQ OMX HELSINKI OY:LLE

Leipurin Oyj (“Leipurin” tai “Yhtiö”) on tänään jättänyt NASDAQ OMX Helsinki Oy:lle (“Helsingin Pörssi”) hakemuksen Leipurin osakkeiden (“Osakkeet”) ottamisesta kaupankäynnin kohteeksi säännellylle markkinalle Helsingin Pörssin pörssilistalla. Kaupankäynnin Osakkeilla Helsingin Pörssin Prelistalla odotetaan alkavan arviolta 9.12.2014 ja pörssilistalla arviolta 11.12.2014 kaupankäyntitunnuksella LEIPA.

Leipurin Osakkeiden kokonaismäärä on 30 628 000, olettaen että listautumisanti (“Listautumisanti”) tulee kokonaan merkityksi. Leipurin Osakkeet liitettiin arvo-osuusjärjestelmään 22.10.2014. Yhtiön Osakkeiden ISIN-tunnus on FI4000108428. Leipurin on tällä hetkellä Aspo Oyj:n (“Aspo”) kokonaan omistama tytäryhtiö.

Yhtiö on jättänyt Listautumisantiin sekä suunniteltuun Leipurin Osakkeina tapahtuvaan osingonjakoon liittyvän esitteen Finanssivalvonnalle hyväksyttäväksi. Esite hyväksytään arviolta 20.11.2014 ja se on saatavilla sähköisessä muodossa Yhtiön internet-osoitteesta www.leipurin.com/listautumisanti sekä osoitteesta www.op.fi/merkinta 21.11.2014 alkaen ja painettuna versiona 24.11.2014 alkaen normaalina toimistoaikana Yhtiön pääkonttorista, osoitteesta Tahkotie 1 E 2, 01530 Vantaa, Aspon pääkonttorista osoitteesta Lintulahdenkuja 10, 00500 Helsinki, pääjärjestäjältä Pohjola Pankki Oyj:ltä osoitteesta Vääksyntie 4, 00510 Helsinki sekä Helsingin Pörssin vastaanotosta, osoitteesta Fabianinkatu 14, 00130 Helsinki.

ASPO OYJ

Hallitus

Lisätiedot:

Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh. 09 5211, 0400 106 592

aki.ojanen(a)aspo.com

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kaukomarkkinat, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.

JAKELU:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.aspo.fi

HUOMAUTUS:

Tätä tiedotetta ei tule tulkita tarjoukseksi myydä tai tarjouspyynnöksi ostaa tässä mainittuja arvopapereita. Sijoittajan tulee perustaa mahdollinen päätöksensä tässä mainittujen arvopapereiden merkintään tai hankintaan kokonaisuudessaan tätä koskevan tarjouksen yhteydessä julkaistavaan esitteeseen eikä tämän tiedotteen sisältöön.

Tämän tiedotteen sisältämä tieto ei ole tarkoitettu julkistettavaksi tai levitettäväksi suoraan tai välillisesti Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Hongkongissa, Singaporessa tai Japanissa tai missään muussa sellaisessa maassa, jossa se olisi laitonta sovellettavien lakien nojalla. Tämä tiedote ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi Yhdysvalloissa, eikä arvopapereita saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ole rekisteröity Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) ja sen nojalla annettujen säännösten ja määräysten mukaisesti tai ellei rekisteröintivelvollisuudesta ole poikkeusta. Mitään osaa arvopapereita koskevasta mahdollisesta annista ei ole tarkoitus rekisteröidä Yhdysvalloissa, eikä arvopapereita tarjota yleisölle Yhdysvalloissa.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-11-20 08:30 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/11/20/Leipurin+Oyj+n+listalleottohakemus+j%C3%A4tetty+NASDAQ+OMX+Helsinki+Oy+lle+HUG1872927.html

facebook twitter