Etusivu » KONE toimittaa energiatehokkaat People Flow -ratkaisut Australian suurimpiin kuuluvaan liikekeskukseen Collins Squareen

KONE toimittaa energiatehokkaat People Flow -ratkaisut Australian suurimpiin kuuluvaan liikekeskukseen Collins Squareen

KONE Corporation

KONE toimittaa energiatehokkaat People Flow -ratkaisut Australian suurimpiin kuuluvaan liikekeskukseen Collins Squareen

KONE Oyj, lehdistötiedote, 5.11.2014

KONE toimittaa 25 hissiä ja liukuporrasta Collins Square -rakennusprojektin kakkostorniin Melbourneen Australiaan. Collins Square on maan suurimpia rakenteilla olevia liikekeskuksia. 38-kerroksiseen torniin tulee 55 000 neliömetriä liike- ja kauppatilaa, ja se on korkein kaupungin liikekeskustaan nouseva rakennus yli kymmeneen vuoteen.

Collins Square koostuu viidestä, koko korttelin kattavasta toimistorakennuksesta, joissa on yhteensä yli 200 000 neliömetriä vuokrapinta-alaa. Projektissa on sitouduttu kestävään kehitykseen, ja tavoitteena on kolme energia- ja ympäristörakentamisen luokitusta: viiden tähden Green Star Design- ja As Built v3 -luokitukset sekä viiden tähden NABERS Energy -luokitus.

Vuonna 2016 valmistuvan kakkostornin suunnittelussa tavoitellaan viiden tähden sertifiointia ja korkeita arvosanoja ympäristökriteereissä, jotka kattavat mm. sisätilojen laadun, energian, liikenteen, veden, materiaalit, ympäristönsuojelun ja innovaatiot. Tavoitteen saavuttamista tukevat KONEen energiaa säästävät ratkaisut: 19 KONE MiniSpace® -hissiä, joista kahdeksan matkustaa nopeudella 7 m/s, neljä KONE MonoSpace® -hissiä ja kaksi TravelMaster(TM) -liukuporrasta.

“Energiatehokkaat People Flow -ratkaisumme sopivat täydellisesti tällaisiin korkeisiin rakennuksiin ja ovat lisäksi ympäristön kannalta hyvä vaihtoehto. On hienoa, että voimme osaltamme auttaa Walker-yhtymää toteuttamaan vihreän rakentamisen käytäntöjä ja saavuttamaan tiukat ympäristövaatimukset”, toteaa KONEen Aasian ja Tyynenmeren ja Lähi-idän aluejohtaja Neeraj Sharma.

Kakkostornin rakennuttajina toimivat Walker Corporation ja Brookfield Multiplex ja suunnittelusta vastaa palkittu HASSELL Architects.

Tilaus kirjattiin vuoden 2014 kolmannelle neljännekselle.

Aikaisemmin osoitteessa www.kone.com/tiedotteet julkaistuja uutisia:

1.9.2014: KONEelle tilaus korkeaan asuinrakennukseen Australian Sydneyssä

20.1.2014: KONE sai tilauksen korkeisiin asuinkerrostaloihin Sydneystä

07.10.2013 KONE toimittaa älykkäitä ja ekotehokkaita People Flow  ratkaisuja näyttävään toimistorakennuskohteeseen Brisbaneen Australiaan

Lisätiedot:

Liisa Kivelä, ulkoisen viestinnän johtaja, KONE Oyj, puh. 0204 75 4330, media@kone.com

KONE yrityksenä

KONE on yksi maailman johtavista hissi- ja liukuporrasyhtiöistä. Tavoitteenamme on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä. KONE tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita, automaattiovia ja integroituja ratkaisuja parantamaan käyttäjäkokemusta rakennuksissa ja niiden välillä. KONEen palvelut kattavat rakennuksen koko elinkaaren, alkaen suunnittelupalveluista aina laitteiden huoltoon, korjauksiin ja modernisointiin. Vuonna 2013 KONEen liikevaihto oli 6,9 miljardia euroa ja vuoden 2013 lopulla henkilöstömäärä oli yli 43 000. Yhtiön B-sarjan osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

www.kone.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-11-05 07:31 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/11/05/KONE+toimittaa+energiatehokkaat+People+Flow+ratkaisut+Australian+suurimpiin+kuuluvaan+liikekeskukseen+Collins+Squareen+HUG1868248.html