Etusivu » Innofactor toimittaa Enfo Zenderille Microsoft Dynamics AX -pohjaisen taloushallinnon palvelualustan

Innofactor toimittaa Enfo Zenderille Microsoft Dynamics AX -pohjaisen taloushallinnon palvelualustan

Innofactor

Pörssitiedote

Innofactor toimittaa Enfo Zenderille Microsoft Dynamics AX -pohjaisen taloushallinnon palvelualustan

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 28.11.2014 klo 16.05

Innofactor-konserniin kuuluva Innofactor Business Solutions Oy ja Enfo Zender Oy ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaisesti Innofactor toimittaa Microsoft Dynamics AX -tuotteeseen perustuvan taloushallinnon palvelualustan Enfo Zenderille. Nyt sovitun toimituksen ensimmäisen vaiheen arvo on noin 0,5 miljoonaa euroa. Sopimukseen sisältyy optio palvelun laajentamisesta jatkokehitysvaiheessa. Järjestelmä on suunniteltu toimitettavan vuosien 2014 ja 2015 aikana.

”Innofactorin toimittama ratkaisu on osa Enfo Zenderin käynnistämää ZmartFinance-hanketta, jossa konseptoidaan ja toteutetaan geneerinen taloushallinnon palvelualusta, jonka avulla Enfo Zender tarjoaa taloushallinnon palveluja omille asiakkailleen. ZmartFinance-hanke on Enfo Zenderille strategisesti merkittävä ja toteutettava palvelualusta tulee olemaan uuden liiketoiminnan ydin”, toteaa Enfon liiketoimintajohtaja Laura Rantanen.

”Kauppa on Innofactorille merkittävä ja vahvistaa Innofactorin jo aikaisemminkin vahvaa asemaa Microsoft Dynamicsin toiminnanohjausjärjestelmien toimittajana Suomessa. Innofactorin tarjontaan kuuluvat Microsoft Dynamics AX ja Microsoft Dynamics NAV”, toteaa Innofactorin toimitusjohtaja Sami Ensio.

Enfo Zender on IT-palvelutalo Enfo Oyj:n suomalainen tytäryhtiö, joka on erikoistunut taloushallinnon toimintojen ulkoistuspalveluihin. Enfo Zender työllistää 120 IT- ja taloushallinnon ammattilaista. www.enfo.fi

Espoossa 28.11.2014

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Innofactor Oyj

Puh. 050 584 2029

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset mediat


www.innofactor.fi

Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-pohjaisten IT-ratkaisujen toimittajia. Innofactor toimittaa asiakkailleen liiketoimintakriittisiä ratkaisuja ja ylläpitopalveluja systeemi-integraattorina sekä kehittää omia ohjelmistotuotteita ja -palveluita. Oman tuotekehityksen painopistealueena ovat Microsoftin Windows Azure -pohjaiset pilviratkaisut. Innofactorin asiakkaina on yli 1 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja muualla Euroopassa. Yhtiössä työskentelee noin 400 innostunutta ja osaavaa henkilöä useissa toimipisteissä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Innofactorin liikevaihdon kasvu 2009–2013 on ollut keskimäärin 43 prosenttia vuosittain. Kauppalehti ja Balance Consulting valitsivat Innofactorin vuoden 2013 menestyneimmäksi pörssiyhtiöksi Suomessa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia.

Jätä kommentti

facebook twitter