Etusivu » If Vahinkovakuutusyhtiö aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

If Vahinkovakuutusyhtiö aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Sampo Plc

If Vahinkovakuutusyhtiö aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

SAMPO OYJ          PÖRSSITIEDOTE      13.11.2014 klo 9.00

If Vahinkovakuutusyhtiö aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Sampo-konserniin kuuluva If Vahinkovakuutusyhtiö Oy (Suomi) aloittaa 18.11.2014 yhteistoimintaneuvottelut, joiden kohteena on noin 340 työntekijää. Yt-neuvotteluihin kutsuttavista 200 työskentelee henkilöasiakkaiden asiakaspalvelu- ja myyntiorganisaatiossa (puhelinpalvelu, autoliikekanava ja konttoriverkosto) ja 140 IT-palveluissa.

Yt-neuvottelut koskevat Oulun, Kuopion ja Tampereen asiakaspalvelukeskusten, Tampereen autoliikepalvelun, konttoriverkoston sekä IT-toimintojen henkilökuntaa. Neuvottelujen piirissä oleville henkilöasiakasliiketoiminnassa työskenteleville tarjotaan suoraan mahdollisuutta siirtyä työskentelemään yhtiön Turun toimipisteeseen.

Henkilöasiakasliiketoiminnassa yt-neuvottelut aloitetaan kilpailutilanteen tiukentumisen vuoksi. Asiakaspalvelun ja sitä tukevien toimintojen yhteistyötä on tiivistettävä asiakaskokemuksen parantamiseksi, ja tämän vuoksi suunnitellaan palvelukeskusten keskittämistä Espooseen ja Turkuun. Suunniteltuun toimintojen keskittämiseen on syynä myös asiakkaiden konttorikäyntien väheneminen ja toimipaikkaverkoston maantieteelliset päällekkäisyydet.

IT-toimintojen yhteistoimintaneuvottelujen perusteena on toimintojen pohjoismainen uudelleenorganisointi ja yhteispohjoismaisiin tietojärjestelmiin siirtyminen, joiden arvioidaan aiheuttavan enimmillään 20 hengen vähennystarpeen. Muilta osin yhteistoimintaneuvotteluissa ei tavoitella henkilöstövähennyksiä, vaan asiakaspalvelu- ja myyntitoiminnot pikemminkin järjestetään uudella tavalla ja siksi neuvotteluiden vaikutusta kokonaishenkilömäärään on tässä vaiheessa mahdoton arvioida.

Syyskuun lopussa 2014 If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n (Suomi) henkilöstömäärä oli 1 742 henkeä Koko pohjoismaisen If Vahinkovakuutus -konsernin henkilöstömäärä oli 6 170 henkeä.

SAMPO OYJ

Jarmo Salonen

Johtaja, sijoittajasuhteet ja konserniviestintä

puh. 010 516 0030

Lisätiedot:

Timo Vuorinen

toimitusjohtaja, If Vahinkovakuutusyhtiö Oy

puh. 010 514 3887

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

Finanssivalvonta

www.sampo.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-11-13 08:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/11/13/If+Vahinkovakuutusyhti%C3%B6+aloittaa+yhteistoimintaneuvottelut+HUG1871015.html

Jätä kommentti

facebook twitter