Etusivu » Elektrobit (EB) suunnittelee tehostavansa toimintojaan Wireless-liiketoimintasegmentissä Suomessa

Elektrobit (EB) suunnittelee tehostavansa toimintojaan Wireless-liiketoimintasegmentissä Suomessa

Elektrobit Corporation

Elektrobit (EB) suunnittelee tehostavansa toimintojaan Wireless-liiketoimintasegmentissä Suomessa

Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 6.11.2014, kello 8.05

Elektrobit (EB) suunnittelee tehostavansa toimintojaan Wireless-liiketoimintasegmentissä Suomessa

Elektrobit (EB) suunnittelee tehostavansa toimintaansa Wireless-liiketoimintasegmentissä Suomessa ja tavoittelee noin yhden miljoonan euron vuotuisia kustannussäästöjä keskittämällä joitain toimintojaan enemmän Ouluun ja terävöittämällä Suomen toimipisteiden rooleja. EB on tänään aloittanut yhteistoimintaneuvottelut taloudellisista, tuotannollisista ja toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvista syistä Wireless-liiketoimintasegmentin Kajaanin ja Tampereen henkilöstönsä kanssa, ja sen arvioidaan johtavan enintään 20 henkilön työsuhteen irtisanomiseen. Tällä hetkellä Wireless-liiketoimintasegmentissä työskentelee Suomessa 457 henkilöä.

Suunniteltujen säästötoimenpiteiden arvioidaan toteutuessaan aiheuttavan noin 0,4 miljoonan euron kertaluonteiset kulut, jotka rasittaisivat vuoden 2014 viimeisen vuosineljänneksen tulosta. Suunniteltujen toimenpiteiden taloudelliset vaikutukset on huomioitu vuotta 2014 koskevassa ohjauksessa, joka on esitetty yhtiön tänään julkaisemassa tammi-syyskuun 2014 osavuosikatsauksessa. Katsaus on luettavissa yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.elektrobit.com.

Oulu, 6.11.2014

Elektrobit Oyj

Toimitusjohtaja

Jukka Harju

Lisätietoja:

Hannu Huttunen

Wireless-liiketoimintasegmentin johtaja

Puh. 040 344 3507

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)

EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2013 liikevaihto oli 199,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 8,1 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-11-06 07:05 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/11/06/Elektrobit+EB+suunnittelee+tehostavansa+toimintojaan+Wireless+liiketoimintasegmentiss%C3%A4+Suomessa+HUG1869147.html

facebook twitter