Etusivu » Citycon Oyj – Citycon myy kauppakeskus Mandarinaksen Liettuassa

Citycon Oyj – Citycon myy kauppakeskus Mandarinaksen Liettuassa

Citycon Oyj

Sijoittajauutiset

Citycon myy kauppakeskus Mandarinaksen Liettuassa

CITYCON OYJ Sijoittajauutinen 19.11.2014 klo 9.00

Citycon on allekirjoittanut sopimuksen Liettuan Vilnassa sijaitsevan kauppakeskus Mandarinaksen myynnistä. Kauppahinta on noin 12,5 miljoonaa euroa mikä vastaa lähes 10 prosentin preemiota kohteen viimeisimpään IFRS käypään arvoon. Kaupan voimaantulon edellytyksenä on, että ostaja saa kaupalle Liettuan kilpailuviranomaisten hyväksynnän. Kaupan odotetaan toteutuvan ennen kuluvan vuoden loppua.

Mandarinaksen vuokrattava pinta-ala on noin 7 900 neliömetriä. Kauppakeskus on ollut Cityconin ainoa omistus Liettuassa vuodesta 2006 lähtien.

”Tämä divestointi noudattaa Cityconin strategiaa, jonka mukaisesti Citycon keskittyy urbaaneihin päivittäistavarakauppavetoisiin kauppakeskuksiin Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä myy ydinliiketoimintaansa kuulumattomia pienempiä kauppapaikkoja ja kauppakeskuksia. Meistä on nyt oikea aika myydä tämä pieni ei-strateginen kohde hyvällä arvostuksella ja kierrättää pääomia. Liettua tulee kuitenkin myös tulevaisuudessa olemaan strateginen markkina-alue Cityconille,” kertoo Nils Styf, Cityconin sijoitusjohtaja.


Helsinki 19.11.2014

CITYCON OYJ


Lisätiedot:

Nils Styf, sijoitusjohtaja

Puhelin +46 733 506 039

nils.styf@citycon.com


Citycon Oyj (NASDAQ OMX: CTY1S) on päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 3,3 miljardia euroa ja sen markkina-arvo on noin 1,6 miljardia euroa. Lisätietoa Cityconista: www.citycon.fi

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!