Etusivu » Caverion Oyj – Caverion Suomi Oy vähentää toimihenkilöitä

Caverion Oyj – Caverion Suomi Oy vähentää toimihenkilöitä

Caverion Oyj

Lehdistötiedote

Caverion Suomi Oy vähentää toimihenkilöitä

Helsinki, 2014-11-10 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

CAVERION SUOMI OY LEHDISTÖTIEDOTE 10.11.2014 KLO 9.00

Caverion Suomi Oy vähentää toimihenkilöitä

Caverionin muutos kilpailukykyiseksi, yhtenäiseksi palvelu- ja projektiyhtiöksi on käynnissä koko konsernissa. Yhteisiä toimintamalleja on luotu ja niiden perustella tarkastellaan myös organisaatiorakenteita. Caverion Suomi Oy:ssä on syksyn aikana käyty yhteistoimintaneuvottelut yhtiön rakenteen uusimiseksi sekä kilpailukyvyn ja kannattavuuden varmistamiseksi muuttuvassa markkinatilanteessa.

Yhteistoimintaneuvottelut koskivat toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä. Yt-neuvottelujen lopputulos on, että irtisanominen koskee enimmillään 44 toimihenkilöä ja 12 ylempää toimihenkilöä. Lisäksi toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä voidaan lomauttaa tarpeen mukaan.

Caverion-konsernissa on noin 17 300 työntekijää. Suomessa työntekijöitä on yhteensä 4 750 kolmessa yhtiössä (Caverion Oyj, Caverion Suomi Oy ja Caverion Industria Oy).

Lisätietoja antaa:

Jarno Hacklin, toimitusjohtaja, Caverion Suomi Oy, puh. 040 864 4401

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Caverion syntyi kesäkuussa 2013 kiinteistöteknisten ja teollisuuden palveluiden irtautuessa YIT-konsernista itsenäiseksi konsernikseen. Vuoden 2013 liikevaihtomme oli noin 2,5 miljardia euroa. Caverionilla on 13 toimintamaassa Pohjois- ja Keski-Euroopassa yhteensä lähes 18 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.caverion.fi

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!