Etusivu » Basware laajentaa verkkolaskupalvelusopimusta suuren saksalaisen autovalmistajan kanssa

Basware laajentaa verkkolaskupalvelusopimusta suuren saksalaisen autovalmistajan kanssa

Basware

Basware laajentaa verkkolaskupalvelusopimusta suuren saksalaisen autovalmistajan kanssa

Basware Oyj, pörssitiedote, 3.11.2014 klo 10:30

Basware laajentaa verkkolaskupalvelusopimusta suuren saksalaisen autovalmistajan kanssa

Basware on laajentanut verkkolaskupalvelujen toimittamista koskevaa sopimusta maailman suurimpiin kuuluvan autovalmistajan kanssa Saksassa. Toimitettavat palvelut mahdollistavat konsernin sisäisen verkkolaskutuksen kaikkien liiketoimintayksiköiden välillä maailmanlaajuisesti. Sopimuksen arvo on 700 000 euroa seuraavien kolmen vuoden aikana.

“Basware on valittu verkkolaskupalvelujen maailmanlaajuiseksi toimittajaksi, kun maailman suurimpiin kuuluva autovalmistaja jatkaa siirtymistään 100-prosenttisesti verkkolaskutukseen. Nyt solmittu sopimus keskittyy konsernin sisäisen laskutuksen yksinkertaistamiseen sekä lähetettyjen ja vastaanotettujen verkkolaskujen osuuden kasvattamiseen kaikissa liiketoimintayksiköissä maailmanlaajuisesti helppokäyttöisen infrastruktuurin avulla”, Basware Oyj:n toimitusjohtaja Esa Tihilä kertoo. “Olemme tyytyväisiä, että saamme laajentaa tätä merkittävää asiakassuhdetta entisestään ja toimittaa palveluja, jotka tehostavat asiakkaan siirtymistä verkkolaskutukseen. Pyrimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tekemään verkkolaskutuksesta jokapäiväistä toimintaa.”

Lisätietoja:

Esa Tihilä, toimitusjohtaja, Basware Oyj

Puh. 040-480 7098

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.basware.fi

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-11-03 09:30 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/11/03/Basware+laajentaa+verkkolaskupalvelusopimusta+suuren+saksalaisen+autovalmistajan+kanssa+HUG1867848.html

facebook twitter