Etusivu » Ahlstrom korottaa Building and Energy -liiketoiminta-alueen tuotteiden hintoja

Ahlstrom korottaa Building and Energy -liiketoiminta-alueen tuotteiden hintoja

Ahlstrom Corporation

Ahlstrom korottaa Building and Energy -liiketoiminta-alueen tuotteiden hintoja

Ahlstrom Oyj LEHDISTÖTIEDOTE 18.11.2014 klo 10.00

Ahlstrom korottaa Building and Energy -liiketoiminta-alueen tuotteiden hintoja

Ahlstrom, globaali korkealaatuisten kuitumateriaalien valmistaja, korottaa Building and Energy -liiketoiminta-alueen valmistamien tuotteiden hintoja. Hinnankorotukset johtuvat korkeina pysyneistä tietyistä raaka-aine- ja energiakustannuksista. 

Hinnankorotukset koskevat kaikkia Building and Energy -liiketoiminta-alueen valmistamia tuotteita maailmanlaajuisesti, ja ne tulevat voimaan viimeistään 1.1.2015 alkaen. Korotukset ovat noin 10 %, ja niiden taso riippuu markkinoista, tuotteista ja voimassaolevista sopimuksista.

Building and Energy -liiketoiminta-alueen valmistamia materiaaleja käytetään mm. tapeteissa, lattiaratkaisuissa, rakennuspaneeleissa, komposiittilujitteissa, autojen sisustuksissa, vaatteissa, tekstiilihuollossa ja laastareissa. Building and Energy -liiketoiminta-alueella on tehtaita kuudessa maassa.

Lisätietoja:

Liisa Nyyssönen

Viestintäjohtaja

Puh. 010 888 4757

Ahlstrom lyhyesti

Ahlstrom on korkealaatuisia kuitumateriaaleja valmistava yritys, joka työskentelee alansa johtavien yritysten kanssa kautta maailman auttaen heitä pitämään etumatkansa. Tavoitteenamme on kasvaa puhtaaseen ja terveeseen elinympäristöön tähtäävän tuotevalikoiman avulla. Kuitumateriaalejamme käytetään monissa arkipäivän tuotteissa, kuten suodattimissa, terveydenhuollon kankaissa, laboratorio- ja bioteknologiasovelluksissa, tapeteissa ja elintarvikepakkauksissa. Vuonna 2013 Ahlstromin liikevaihto jatkuvista toiminnoista oli noin miljardi euroa. Yhtiömme 3 500 työntekijää palvelevat asiakkaita 24 maassa. Ahlstromin osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingissä. Lisätietoa on saatavilla osoitteessa www.ahlstrom.com.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-11-18 09:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/11/18/Ahlstrom+korottaa+Building+and+Energy+liiketoiminta+alueen+tuotteiden+hintoja+HUG1872317.html

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!