Etusivu » Affecto Oyj – Affecton nimitystoimikunnan kokoonpano

Affecto Oyj – Affecton nimitystoimikunnan kokoonpano

Affecto Oyj

Pörssitiedote

Affecton nimitystoimikunnan kokoonpano

Helsinki, 2014-11-17 12:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — AFFECTO OYJ — PÖRSSITIEDOTE — 17.11.2014 klo 13.00

Affecton nimitystoimikunnan kokoonpano

Kevään 2014 varsinainen yhtiökokous päätti perustaa osakkaiden nimitystoimikunnan valmistelemaan hallituksen jäseniä ja hallituspalkkioita koskevat ehdotukset seuraavalle varsinaiselle yhtiökokoukselle. Nimitystoimikuntaan valitaan 31.10. tilanteen perusteella kolmen suurimman osakkeenomistajan edustajat ja hallituksen puheenjohtaja asiantuntijajäsenenä, jollei häntä ole valittu toimikuntaan jonkin osakkeenomistajan edustajana. Mikäli osakkeenomistaja ei halua käyttää nimeämisoikeuttaan, nimeämisoikeus siirtyy seuraavaksi suurimmalle omistajalle jolla ei jo ole oikeutta nimittää edustajaa.

Cantell Oy:n, Danske Invest Suomen Pienyhtiöt -sijoitusrahaston ja Säästöpankki Kotimaa -sijoitusrahaston nimeämät nimitystoimikunnan jäsenet ovat Aaro Cantell, Affecton hallituksen puheenjohtaja, Tuomas Virtala, Head of Danske Capital Finland, sekä Petteri Vaarnanen, SP-Rahastoyhtiön varainhoidon johtaja. Lombard International Assurance S.A. ei käyttänyt nimitysoikeuttaan.

Nimitystoimikunnan koollekutsujana toimii Aaro Cantell ja toimikunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan. Nimitystoimikunnan tulee antaa ehdotuksensa yhtiön hallitukselle viimeistään tammikuun 20. päivänä.

Affecto Oyj

Hannu Nyman

Johtaja, M&A, IR

www.affecto.com

Lisätietoja:

Hannu Nyman, puh. 0205 777 761

facebook twitter