Etusivu » Ad van der Poel nimitetty Baswaren rahoituspalveluista vastaavaksi johtajaksi

Ad van der Poel nimitetty Baswaren rahoituspalveluista vastaavaksi johtajaksi

Basware

Ad van der Poel nimitetty Baswaren rahoituspalveluista vastaavaksi johtajaksi

Basware Oyj, pörssitiedote, 19.11.2014 klo 10:00

Ad van der Poel nimitetty Baswaren rahoituspalveluista vastaavaksi johtajaksi

Ad van der Poel on nimitetty johtavan verkkolaskutus- ja hankinnasta maksuun -ratkaisujen toimittajan Baswaren Financing Services -liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Van der Poel siirtyy Baswaren palvelukseen 24.11.2014, ja hän raportoi Basware Oyj:n toimitusjohtaja Esa Tihilälle.

Ad van der Poelilla on lähes 20 vuoden kokemus rahoituspalvelualasta ja hän on toiminut vastuullisissa tuotehallinnan johto- ja asiantuntijatehtävissä rahoitusalalla. Van der Poel on ollut Bank of American palveluksessa vuodesta 2011, viimeksi EMEA-alueen globaalien varainhankintapalvelujen tuotehallintajohtajana. Tätä ennen van der Poel toimi ING Commercial Bankingin sähköisen liiketoiminnan, maksujen ja kassanhallinnan tuotehallintajohtajana.

Basware ilmoitti syyskuussa 2014 käynnistävänsä uutta liiketoimintaa rahoituspalveluissa. Baswaren Financing Services tarjoaa uusia, innovatiivisia rahoitusratkaisuja ostajille ja myyjille yhdistäen laskuautomaation rahoitukseen kaikenkokoisille yrityksille. Rahoituspalvelut optimoivat yritysten kassavirran sekä käyttöpääoman ostajat ja myyjät yhdistävän Basware Commerce Network -verkoston välityksellä.

“Ad van der Poelilla on keskeinen rooli Baswaren uuden rahoituspalveluliiketoiminnan ja -tarjoaman rakentamisessa ja johtamisessa. Hänen laaja rahoitusalan kokemuksensa ja osaamisensa tukevat yhtiötä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoamisessa”, Basware Oyj:n toimitusjohtaja Esa Tihilä kertoo. “Toivotan Adin tervetulleeksi Baswarelle, ja uskon, että hänen kokemuksensa innovaatioista ja halunsa menestyä tulevat kiihdyttämään Basware Commerce Network -verkoston kasvua entisestään.”

Lisätietoja:

Esa Tihilä, toimitusjohtaja, Basware Oyj

Puh. 040-480 7098

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.basware.fi

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2014-11-19 09:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2014/11/19/Ad+van+der+Poel+nimitetty+Baswaren+rahoituspalveluista+vastaavaksi+johtajaksi+HUG1872673.html

facebook twitter