Etusivu » Aamukatsaus

Aamukatsaus

Aamukatsaus

Nykypäivänä sijoittajalla on käytössään lukuisia informaation lähteitä, joita hyödyntää sijoituspäätöksiä tehdessä. Kotimaiset lehdet, kuten Kauppalehti, Taloussanomat ja Arvopaperi julkaisevat nettisivuillaan talous-aiheisia uutisia, niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Analyysiyhtiöt tarjoavat sijoittajille omia talousnäkemyksiään sekä osto- ja myyntisuosituksiaan. Informaatiota on siis laajalti tarjolla, jos sitä etsii.

Useat Suomessa toimivat pankit tarjoavat sijoittajille sähköpostiin lähetettäviä aamukatsauksia, joissa käydään läpi niin edellisiä, kuin tulevia taloustapahtumia. Pankkien aamukatsauksista löytyy mm. osto- ja myyntisuosituksia, tuloskausien tärkeimpiä uutisia, maailman talouden tapahtumista kertovia uutisia sekä analyysejä markkinoiden kehityksistä.

Osakesijoittaja.fi seuraa aktiivisesti Nordnetin sekä FIM-pankin aamukatsauksia. Varsinkin FIM-pankin aamukatsaus on kattava, koko maailman taloudesta kertova tietopaketti. Lukemalla sen aamuisin on paremmin perillä talouden tapahtumista.

 

Alla on aamukatsauksia eri lähteistä:

FIM
Nordnet (Vaati sisäänkirjautumisen)
Nordea
LähiTapiola
Handelsbanken
Osakesäästäjien keskusliitto

 

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.