Etusivu » Taaleritehdas Oyj:n hallituksen päätös A-osakkeiden muuntamisesta B-osakkeiksi

Taaleritehdas Oyj:n hallituksen päätös A-osakkeiden muuntamisesta B-osakkeiksi

Taaleritehdas Oyj

Yhtiötiedote

Taaleritehdas Oyj:n hallituksen päätös A-osakkeiden muuntamisesta B-osakkeiksi

Helsinki, 2014-10-22 11:06 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —

Taaleritehdas Oyj:n hallitus on 22.10.2014 yhtiöjärjestyksen 3 §:n nojalla päättänyt Taaleritehdas Oyj:n A-osakkeiden muuntamisesta B-osakkeiksi seuraavasti: 61.465 kappaletta Taaleritehdas Oyj:n A-osakkeita muunnetaan vapaan kaupankäynnin kohteena oleviksi B-osakkeiksi. Kyseiset osakkeet jätetään kaupparekisteriin rekisteröitäväksi. Muunnon jälkeiset osakkeiden lukumäärät ovat:

A-sarjan osakkeet: 4.096.704 kpl

B-sarjan osakkeet: 2.196.301 kpl

Taaleritehdas Oyj tiedottaa erikseen, kun osakkeet on merkitty kaupparekisteriin ja ensimmäinen kaupankäyntipäivä uusilla osakkeilla on tiedossa.

Taaleritehdas Oyj:n hallitus


Taaleritehtaan Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy, puh. 09-6129270

Taaleritehdas lyhyesti

Taaleritehdas on sijoitusyhtiö, joka on listattu First North Finland- markkinapaikalle NASDAQ OMX:n ylläpitämään Helsingin pörssiin. Taaleritehdas keskittyy yksityishenkilöiden kokonaisvaltaiseen yksityispankkiiripalveluun ja instituutioasiakkaiden omaisuudenhoitoon. Taaleritehtaalla on lisäksi pääomarahastotoimintaa, rahoitusyhtiötoimintaa sekä omaa sijoitustoimintaa. Taaleritehdas konserni koostuu emoyhtiö Taaleritehdas Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleritehtaan Varainhoito Oy:stä, Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:stä, Taaleritehtaan rahoitusyhtiö Lainaamo Oy:stä sekä Taaleritehtaan sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Sijoitustehdas Oy:sta. Lisäksi Taaleritehtaalla on fyysistä kultaa tarjoava Kultataaleri Oy, yritysvakuutusten kilpailutusta tarjoava Vakuutusvahti Oy sekä vero- ja lainopillista neuvontaa tarjoava Taaleritehtaan Holvi Oy. Taaleritehdas on myös aloittanut varainhoitopalveluiden tarjonnan Turkissa. Ryhmässä on yli 140 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taaleritehdas on yrittäjävetoinen kasvuyritys. Taaleritehtaalla on hoidettavia varoja 3,3 miljardia euroa ja asiakkaita 2900 kesäkuun 2014 lopussa. Taaleritehtaan toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: www.taaleritehdas.fi

Taaleritehdas nyt myös Twitterissä!

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, Taaleritehdas Oyj, puh. 040-7789020

Eeva-Kaisa Tarkkonen, viestintäpäällikkö, Taaleritehdas Oyj,046-8787666

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!