Etusivu » Sijoittajan vero-opas 2014

Sijoittajan vero-opas 2014

Sijoittajan vero-opas 2014

 

Sijoittajan vero-opas 2014

Kuluva vuosi alkaa olla lopuillaan ja sijoittajan kannattaa aloittaa verosuunnittelu. Sijoittamisesta käteen jäävä tuotto on lopulta se mikä ratkaisee. Verosuunnittelulla voi vaikuttaa sijoittamisen tehokkuuteen. Pörssisäätiön julkaisema sijoittajan vero-opas 2014 kannattaa lukea, sillä sieltä saa hyviä vinkkejä verotehokkaaseen sijoittamiseen. Oppaassa esitetään selkeät esimerkit erilaisista verotusteknisistä asioista. Oppaassa käydään läpi myös esimerkiksi sijoitusasunnon verotekniset asiat.

Esimerkki myyntitappioiden lyhennyksestä: Viime vuonna näihin aikoihin tein henkilökohtaisen myyntipäätöksen, kun myin raskaasti tappiolla olleet Talvivaaran osakkeet salkustani. Talvivaaraan alunperin sijoitin siinä toivossa, että valtio tulisi pelastamaan yhtiön Solidiumin muodossa tai jokin kilpaileva yritys ostaisi yhtiön. Verolain mukaan, saan lyhentää osakkeiden myynnistä syntyneet myyntitappiot tulevista myyntivoitoista seuraavan viiden vuoden aikana.

Pörssisäätiön sijoittajan vero-opas 2014 löytyy täältä.

Janne Laaksonen

 

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!