Etusivu » SIILI SOLUTIONS OYJ LAAJENTAA TOIMINTAANSA SAKSAAN

SIILI SOLUTIONS OYJ LAAJENTAA TOIMINTAANSA SAKSAAN

Siili Solutions Oyj

Lehdistötiedote

SIILI SOLUTIONS OYJ LAAJENTAA TOIMINTAANSA SAKSAAN

Siili Solutions Oyj Lehdistötiedote 29.10.2014 klo 10:00

Ohjelmistointegraattori Siili Solutions Oyj on laajentanut toimintaansa Saksaan perustaen sinne uuden yhtiön Siili Solutions GmbH:n. Uuden toimipisteen perustaminen liittyy Avaus Consulting -yritysoston yhteydessä tiedotettuun Siilin kansainvälistymisstrategiaan.

Siili Solutions on vuosia määrätietoisesti muokannut tarjoomansa vastaamaan digitalisaation ja informaationhallinnan globaaleja kehitystrendejä. Neljässä vuodessa Siili on kasvanut projektijohtamisen ja ohjelmointiasiantuntijapalveluiden tuottajasta maan johtavaksi päätelaiteriippumattomien digitaalisten palveluiden kehittäjäksi ja isojen ohjelmistointegraattoreiden haastajaksi.

”Viimeisenä kahtena vuotena olemme saaneet lukuisia mahdollisuuksia markkina-alueen laajennukseen, mutta olemme kurinalaisesti välttäneet opportunismin ja odottaneet tarjoomamme valmistumista. Nyt tiedämme olevamme valmiita haastamaan minkä tahansa globaalin toimijan niin digitaalisten palveluiden rakentamisessa kuin integrointeihin liittyvässä informaationhallinnassa, olipa kysymys sitten työn ohjattavuudesta, tehokkuudesta tai laadusta.” kertoo Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtaja Seppo Kuula.

Siilin liiketoimintamallin perusta on olla asiakkaalleen luotettava neuvonantaja ja luoda yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan liiketoiminnalle lisäarvoa. Siilin toiminnan kulmakiviä ovat läpinäkyvyys ja ohjattavuus, joita ylläpidetään läpi suunnittelun ja toteutuksen. Tämä liiketoimintamalli edellyttää asiakkaan lähellä, mieluiten samoissa tiloissa toimivaa määrittely- ja integraatiotiimiä, jota tuetaan tehokkaalla projektitoteutustiimillä. Siilin projektitoteutustiimit sijaitsevat Oulussa ja Puolan Wroclavissa.

”Saksa edustaa Euroopan ohjelmistoliiketoimintamarkkinasta noin neljännestä ja täten on ylivoimaisesti suurin yksittäinen markkina Euroopassa. Saksan investoinneilla mitaten nopeimmin kasvava ICT-kehityskaupunki on Berliini, jonne avasimme Saksan konttorimme. Olemme rekrytoineet Saksan konttoriimme asiantuntijoita ja tulemme jatkossa kasvattamaan paikallista tiimiä,joka palvelee asiakkaitamme työn määrittelyssä, ohjauksessa ja integroinnissa. Saksan asiakastoteutuksia tuetaan niin Suomesta kuin Puolasta.” Seppo Kuula toteaa.

Siili työllistää tällä hetkellä yhteensä yli 300 osaajaa ja nyt avatun toimiston myötä toimii ja rekrytoi neljällä eri kasvualueella.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Seppo Kuula, Siili Solutions Oyj

Puhelin: 040 370 0032

Sähköposti: seppo.kuula(at)siili.fi

Siili Solutions lyhyesti:

Siili Solutions Oyj on suomalainen moderni ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kehittäjä, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia IT-asiantuntijapalveluita julkishallinnolle, pankeille, mediatoimialalle ja teollisuudelle. Yhtiön ensisijaisina kohdeasiakkaina ovat Suomen 500 suurinta yritystä sekä valtion- ja kunnallishallinto. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingin ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.fi

facebook twitter