Etusivu » SIILI SOLUTIONS OYJ:N YHTIÖESITE JULKAISTU

SIILI SOLUTIONS OYJ:N YHTIÖESITE JULKAISTU

Siili Solutions Oyj

Yhtiötiedote

SIILI SOLUTIONS OYJ:N YHTIÖESITE JULKAISTU

Siili Solutions Oyj Yhtiötiedote 4.9.2014 kello 9.30

Siili Solutions Oyj (”Siili”) on tänään julkaissut Yhtiöesitteen 1.9.2014 julkistetussa suunnatussa osakeannissa merkittyjen uusien osakkeidensa ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi First North Finland –markkinapaikalle. Kaupankäynti kyseisillä yhtiön uusilla osakkeilla alkaa arviolta 8.9.2014.

Yhtiöesite on saatavilla suomenkielisenä yhtiön internet-sivuilta osoitteesta www.siili.fi/sijoittajat. Siilin Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy.

Siili Solutions Oyj

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Seppo Kuula, Siili Solutions Oyj

Puhelin: 040 370 0032

Sähköposti: seppo.kuula(at)siili.fi

Talousjohtaja Samuli Siljamäki

Puhelin: 040 709 2848

Sähköposti: samuli.siljamaki(at)siili.fi

Hyväksytty Neuvonantaja Merasco Oy

Puhelin: 09 6129 670

Siili Solutions lyhyesti:

Siili Solutions Oyj on suomalainen tietojärjestelmien kehityspalveluita tarjoava yhtiö, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia IT-asiantuntijapalveluita julkishallinnolle, pankeille, mediatoimialalle ja teollisuudelle. Yhtiön ensisijaisina kohdeasiakkaina ovat Suomen 500 suurinta yritystä, sekä valtion- ja kunnallishallinto. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingin ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.fi

Jätä kommentti

facebook twitter