Etusivu » SIILI SOLUTIONS KEHITTI EPIC-TV:LLE MOBIILISOVELLUKSIA

SIILI SOLUTIONS KEHITTI EPIC-TV:LLE MOBIILISOVELLUKSIA

Siili Solutions Oyj

Lehdistötiedote

SIILI SOLUTIONS KEHITTI EPIC-TV:LLE MOBIILISOVELLUKSIA

Siili Solutions Oyj Lehdistötiedote 25.6.2014 klo 9:00

Ohjelmistointegraattori Siili Solutions Oyj:n kehittämien Android- ja iOS-sovelluksien avulla extreme-urheilua tarjoavan Epic-TV:n käyttömahdollisuudet laajenevat.

Siili Solutions Oyj:n kehittämän Android-sovelluksen avulla voi selata ja katsella Epic-TV:n tuottamia videoklippejä suoraan tai Google Chromecastin avulla, esimerkiksi televisiosta. iOS-sovellus taas vastaavasti laajentaa Epic-TV:n seuraamisen Applen päätelaitteisiin.

Epic-TV on reaaliaikainen extreme-urheilua tarjoava kanava, joka sijaitsee extreme-urheilun pääkaupungissa Chamonixissa, Ranskassa. Epic-TV tuottaa alkuperäisiä, toimintaa täynnä olevia nettisarjoja itsenäisiltä elokuvatuottajilta ja huippuextreme-urheilijoilta mm. seuraavista lajeista hiihto, lumilautailu, surffaus, kiipeily, maastopyöräily, melonta ja BASE-hyppääminen.

”Elisan kaltaisen edelläkävijän kanssa työskentely mahdollisti Siilin asiantuntijoiden laaja-alaisen osaamisen käytön, mm. kehitettäessä sovelluksia eri teknologioille ja parannettaessa ainutlaatuisen Epic-TV:n verkkopalvelun käytettävyyttä.” sanoo toimitusjohtaja Seppo Kuula, Siili Solutions Oyj.

Uunituore, korkealaatuinen sisältö on saatavilla ilmaiseksi ympäri maailman www.epictv.com-nettisivuilta, kuin myös Epic-TV iPad- ja Smart-TV -sovelluksien kautta. Uudet sovellukset ovat saatavilla Google Play –sovelluskaupasta (Android) ja Apple App Storesta (iOS). Eksklusiivinen nettisarja on tuotettu huippuextreme-urheilijoiden ja itsenäisten elokuvatuottajien toimesta.

”Siili Solutions toteutti mobiiliprojektimme, jossa päivitimme Applen mobiilisovelluksen vastaamaan tämän päivän tarpeitamme ja samalla laajensimme tarjoamaamme Android-puolelle, sekä loimme mahdollisuuden käyttää uutta Chromecast-teknologiaa. Olemme todella tyytyväisiä Siilin tehokkuuteen ja Siilin asiantuntijoiden osaamiseen heidän kehittäessään uusia teknisiä innovaatioita.” sanoo toimitusjohtaja Panu Lehti, Epic-TV.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Seppo Kuula, Siili Solutions Oyj

Puhelin: 040 370 0032

Sähköposti: seppo.kuula(at)siili.fi

Siili Solutions lyhyesti:

Siili Solutions Oyj on suomalainen tietojärjestelmien kehityspalveluita tarjoava yhtiö, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia IT -asiantuntijapalveluita julkishallinnolle, pankeille, mediatoimialalle ja teollisuudelle. Yhtiön ensisijaisina kohdeasiakkaina ovat Suomen 500 suurinta yritystä sekä valtion- ja kunnallishallinto. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingin ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.fi

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!