Etusivu » SIILI SOLUTIONS OYJ ANALYYSIYHTIÖ INDERESIN SEURANTAAN

SIILI SOLUTIONS OYJ ANALYYSIYHTIÖ INDERESIN SEURANTAAN

Siili Solutions Oyj

Lehdistötiedote

SIILI SOLUTIONS OYJ ANALYYSIYHTIÖ INDERESIN SEURANTAAN

Siili Solutions Oyj Lehdistötiedote 20.5.2014 klo 16.00

Analyysiyhtiö Inderes on aloittanut tietojärjestelmien kehityspalveluita tuottavan Siili Solutions Oyj:n seurannan. Inderes on kokonaan työntekijöidensä omistama analyysiyhtiö, joka tarjoaa yrityksille ja rahoittajille työkalut taloudellisesti kannattavien päätösten tekoon.

Inderesin seurannan aloitusraportti on saatavilla Siilin nettisivujen Sijoittajat-osiosta.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Seppo Kuula

puhelin: 040 370 0032, sähköposti: seppo.kuula@siili.fi

Talousjohtaja Samuli Siljamäki

puhelin: 040 709 2848, sähköposti: samuli.siljamaki@siili.fi

Siili Solutions lyhyesti:

Siili Solutions Oyj on suomalainen tietojärjestelmien kehityspalveluita tarjoava yhtiö, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia IT -asiantuntijapalveluita julkishallinnolle, pankeille, mediatoimialalle ja teollisuudelle. Yhtiön ensisijaisina kohdeasiakkaina ovat Suomen 500 suurinta yritystä sekä valtion- ja kunnallishallinto. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingin ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.fi

Jätä kommentti

facebook twitter