Etusivu » Metso toimittaa kalkin kalsinointilaitoksen Martin Mariettalle Yhdysvaltoihin

Metso toimittaa kalkin kalsinointilaitoksen Martin Mariettalle Yhdysvaltoihin

Metso Corporation

Metso toimittaa kalkin kalsinointilaitoksen Martin Mariettalle Yhdysvaltoihin

Metso Oyj:n lehdistötiedote 28.2.2011 klo 13:00 paikallista aikaaMetso toimittaa kalkin kalsinointilaitoksen Martin Mariettalle Ohion osavaltioon, Yhdysvaltoihin. Toimitus valmistuu kuluvan vuoden loppuun mennessä. Tilauksen arvo on noin 11 miljoonaa euroa ja se sisältyi Kaivos- ja maarakennusteknologian vuoden 2010 neljännen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Tilaukseen sisältyy esilämmitteinen rumpu-uuni, jäähdytinyksikkö, polttoainejärjestelmä hiilelle, täydellinen pölynpoistolaitteisto sekä savukaasujen käsittelyjärjestelmä. Lisäksi Metso toimittaa laitokseen valvontajärjestelmän. Laitoksen kapasiteetti on 900 TPD (tonnia päivässä). Valmistuttuaan se on neljäs Metson toimittama esilämmitteinen kalkin kalsinointilaitos Martin Mariettalle Ohioon.

 

Tilaaja Martin Marietta Magnesia Specialties, LLC, on Martin Marietta Materials, Inc.:in tytäryhtiö, joka toimittaa magnesiumoksideja sekä kemiallisesti saostettuja magnesium hydroksideja ja dolomiittikalkkituotteita.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa (englanniksi):

Dave Kowalski, johtaja, Amerikan markkina-alue, Kaivos- ja maarakennusteknologia, Metso, puh+1 412 269 5115

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2011-02-28 12:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2011/02/28/Metso+toimittaa+kalkin+kalsinointilaitoksen+Martin+Mariettalle+Yhdysvaltoihin+HUG1492857.html

Jätä kommentti

facebook twitter